Isokouvola Oy LVI Turku Tampere Mynämäki Varsinais-Suomi

TULE TÖIHIN ISOKOUVOLALLE

Haluatko ratkaista haasteita ja näyttää taitosi? Liity osaksi meidän tiimiämme. Me etsimme innokkaita osaajia, joiden tavoitteena on upeiden asiakaskokemuksien tuottaminen!
Isokouvola Oy LVI Turku Tampere Mynämäki Varsinais-Suomi
TYYTYVÄINEN ASIAKAS
Isokouvola Oy LVI Turku Tampere Mynämäki Varsinais-Suomi
TYYTYVÄINEN TIIMI

ISOKOUVOLA TYÖPAIKKANA

Meillä on kaksi periaatetta: tyytyväinen asiakas ja tyytyväinen tiimi. Nämä ovat kaiken toimintamme perusta ja näitä tavoittelemme jokaisessa työtehtävässämme.

Jos innostut haasteiden ratkaisemisesta ja haluat tarjota asiakkaille aina parhaita mahdollisia taloteknisiä ratkaisuja, olemme vakuuttuneita, että sovit meille. Me Isokouvolalla etsimme eri työtehtävien osaajia ja tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet työurallasi.

Töitä me teemme niin suurempien kuin pienempien projektien parissa: hoidamme sujuvasti asennukset, huollot ja muut lämpö-, vesi- ja ilmastointitöiden tehtävät. Kohteemme vaihtelevat saneerauspuolen kerros- ja omakotitaloista uudiskohteisiin. Teemme myös julkisen sektorin hankkeita. Tärkeää on asiakkaan tarpeiden huomioiminen ja laadukas työnjälki.

Työkavereiksesi saat meiltä yli 20 taitavan osaajan energisen porukan. Me panostamme siihen, että tiimimme nauttii työnteosta, ja tarjoamme jokaiselle työntekijällemme hyvät edut.

Mainiot työympäristöt Turussa ja Mynämäellä sekä työtehtävien hoito Varsinais-Suomen ja Tampereen alueella tuovat työhön viihtyvyyttä.

Meillä Isokouvolalla pääset kasvamaan ammattilaisena. Odotamme jo hakemustasi!

TYÖHARJOITTELU TAI OPINNÄYTETYÖ MEILLÄ?

Onko sinulla suunnitelmissasi ura LVI-alalla? Haluatko oppia lisää käytännön työstä tai suorittaa opinnäytetyön meillä?

Me etsimme innokkaita ja motivoituneita opiskelijoita liittymään osaksi ammattilaistemme tiimiä.

Työharjoittelussa pääset keräämään arvokasta työkokemusta ja avaat polkuasi työuralla opintojen jälkeen. Me olemme täällä tukenasi osaamisen kerryttämisessä, laita rohkeasti viestiä!

hakemus

Raudanluja työnjohtaja? Ammattitaitoinen asentaja? Kokemusta kaipaava opiskelija? Vai jotain muuta?

Kerro meille, mitä haluaisit tehdä, ja jätä avoin hakemus! Odotamme innolla, että pääsemme kuulemaan taidoistasi, työasenteestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi.

Jätä hakemuksesi helposti alla olevan lomakkeen kautta. Voit myös kysellä lisää sähköpostilla rekry@isokouvola.fi tai soittaa suoraan Petri Iso-Kouvolalle numeroon 0500 463 326.